TÜRK YAZILIR KÜRT OKUNUR

TÜRK YAZILIR KÜRT OKUNUR

AFRİN OPERASYONU’NUN VERDİĞİ RAHATSIZLIK

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, devletin bekası ve milletin bütünlüğü için yurtta ve sınır ötesinde verdiği mücadele, en hafif tabirle aklıevvel diyebileceğimiz bir kısım insan ve sözde barışsever tarafından ya ve gerekliliği sorgulanıyor ya da Kürt katliamı ve işgalle ilişkilendiriliyor.

Bu manipülasyonla Kürt kardeşlerimizi sokağa dökmeye ve direnç noktası oluşturmaya çalışıyorlar.

Aslında çok iyi bildikleri ama tamamen yanlış bildirdikleri bir şey var; Ne Aziz Türk Milleti ne de onun çelikleşmiş timsali olan Silahlı Kuvvetleri bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla ve kat’a mazlum bir Kürde ilişmez. Çünkü O’nu kendinden ayrı görmez.

Devlet kendine başkaldırmış eli silahlı bebek katilleri ile devletine bağlı mazbut vatandaşlarını her zaman birbirinden ayırt etmesini bilmiştir.

24 yıl liderlik yaptığım orduda Kürt askerlerim beni çok etkilemiştir. Onlardaki vefa, sadakat, sabır ve çalışkanlık beni her zaman daha güçlü kılmış aynı zamanda da eğitmiştir.

Tarihe tanıklık ettiğimiz şu günlerde Milletimizin bu coğrafyadaki var oluş mücadelesini “tosun” “dantel” seviyesizliğine indirip hafife almak ne kadar ölçüsüzlük ve densizlik ise Türk Kürt ayrımı yaparak insanları sokağa çağırmak da aynı ölçüde ölçüsüzlük ve olacakların sonuçlarına katlanmanın sert bir dille ifadesidir.

Yorumlar: 2

Yorum bırakın